sábado, 30 de marzo de 2013

Més i més estones genials


Bon dia rossinyols! Que us sembla si ens tornem a posar al dia?
Bé, sabeu quina va ser la gran sorpresa tan relaxant que vaig fer-li a la Kate? Vam anar a un SPA!!! Vaig  voler fer-li aquesta, perquè després d’haver passat tantes estones juntes, volia un moment relaxant, on poguéssim parlar una mica de tot, explicar-nos coses, i volia que fos d’una manera més divertida que no pas assentant-nos prenen alguna cosa en una cafeteria. Vaig pensar que seria un moment més íntim on poder obrir-nos més lleugerament.
Un altre dia vam anar al Museu del Mar de Lloret. Va ser una experiència genial ja que, tot i que les dues ja hi havíem anat, cada any canvien alguna cosa i va ser divertit investigar tot allò que vam veure. A l’hora que anàvem veien tot el museu, ens vam imaginar que érem petites donzelles de l’època per així fer la visita més interactiva.
Un altre tarda vam inaugurar la primavera fent flors de colors amb cartolines, i que maques ens van quedar!! Com a recompensa dels grans treballs que hem fet al llarg del curs, vam anar a comprar dos peixets de colorins que els hi vam posar els nostres noms. Per decorar la peixera, vam agafar sorra de la platja i la vam estar netejant perquè no els hi fes mal als animalons.
Avui, volíem anar a un park d’aventures que tenim aquí a Lloret però, a causa de la pluja, hem agut de canviar els plans. Per tant, hem decidit anar al Museu del Gat que cap de les dos l’havia visitat. Ens em sorprès molt ja que ens ha encantat!! Hem vist tot tipus de quadres figures de vidre, porcellana, fang, fusta, etc. És un lloc que tan ella com jo aconsellem que hi aneu!
Aquí us deixo algunes fotos d’aquests dies, fins aviat rossinyolets!:)
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario